Actualizar

jueves, marzo 23, 2023

Fondos para mejorar la red de parques metropolitanos de Barcelona

El Govern ha acordat autoritzar una subvenció del fons europeu FEDER d’1,177.685 euros a l’Àrea Metropolitana de Barcelona per a la restauració i millora de la xarxa de parcs metropolitans amb valor patrimonial.

Els ajuts cobreixen el 50% del cost total del projecte, que suma 2.355.371 euros.

Els ajuts es destinaran a sis actuacions en els parcs històrics que formen la xarxa de 51 espais verds que gestiona l’Àrea. El programa inclou una setena actuació relacionada amb l’educació ambiental i la visibilitat dels resultats del projecte.

Cal remarcar la importància dels parcs en la vida metropolitana, perquè aporten valors ambientals, naturals i paisatgístics, i també compleixen una funció de cohesió social molt important. A més, aquests espais verds mantenen elements del patrimoni cultural i arquitectònic que s’han de conservar.

Así, las seis actuaciones prevén la restauración y mejora de los parques de Torreblanca (Sant Joan Despí y Sant Just Desvern); Can Vidalet (Esplugues de Llobregat); Can Mercader (Cornellà de Llobregat); Can Solei i Ca l’Arnús (Badalona); Can Buxeres (Hospitalet de Llobregat) y Les Aigües (Montcada i Reixac).

Fuente: Gencat

ARTÍCULOS RELACIONADOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Otras noticias de interés